Parkeren rondom de kerk Parkeren rondom de kerk

Zowel doordeweeks als op zondag zijn er regelmatig parkeerproblemen rond de kerk. Vooral aan de Beekstraatzijde. Het is voor de omwonenden vervelend als zij hun auto niet op hun eigen terrein kunnen parkeren, dan wel hun terrein niet kunnen verlaten omdat bijvoorbeeld de op/uitrit wordt geblokkeerd door een bezoeker van onze kerk.
Wilt u a.u.b. zoveel mogelijk aan de achterzijde parkeren. (Dr. van Voorthuysenstr.)
Op zondag kan ook op het terrein van de Van der Reijdenschool geparkeerd worden.

Wilt u toch liever aan de  Beekstraatzijde parkeren, dan alleen tussen de blauwe hekken; het voetpad naar de hoofdingang moet vrij blijven voor de brandweer.
Natuurlijk is, als het kan, de fiets het vervoermiddel om naar de kerk te gaan.
Namens de Beraadsgroep, Chris Hassink.

ochtenddienst
datum en tijdstip 19-08-2018 om 9.30 uur