De Alpha-cursus gaat weer van start De Alpha-cursus gaat weer van start

Dit najaar zal er weer een Alpha gehouden worden in Epe. Velen hebben de Alpha gevolgd en bijna iedereen is enthousiast.
Waarom dat enthousiasme?
Bij Alpha krijgt iedereen de mogelijkheid om in 10 bijeenkomsten en een weekend (vrijdagavond en zaterdag) op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Alpha is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk!!
Je ontmoet andere christenen die zich willen verdiepen in het geloof. Maar ook mensen die nieuwsgierig zijn omdat ze niet of nauwelijks weten wat geloven inhoudt.
Om elkaar beter te leren kennen, wordt er gezamenlijk gegeten. Een maaltijd die wordt bereid door vrijwilligers. Gezelligheid en genieten is daarbij het belangrijkste.
Daarna wordt er gezongen en een ‘inleidend praatje’ gehouden over onderwerpen als: wie is Jezus, wie is de Heilige Geest en wat doet Hij, geneest God ook vandaag nog, enz.
Daarna praten we samen na in groepen van 5 à 6 personen.
Zie jij de Alpha zitten en ben jij ook nieuwsgierig wat de Alpha jou zal brengen?
Geef je op voor de Alpha-cursus in Epe.
We starten op donderdagavond 29 september 2016 om 19.00 uur.
Alpha teamleider:
Ankie Meijran te Epe (614224)

Exspecto
datum en tijdstip 26-05-2018 om 18.30 uur