Youth Alpha Youth Alpha

Is er meer? Ontdek het bij Youth Alpha!
Is dit het? Of is er misschien meer in het leven? Wellicht post één van deze vragen wel eens op in je hoofd? Bij Youth Alpha ontdek je tijdens 10 toffe avonden wat het Christelijk geloof precies inhoudt. Ben je 15 jaar of ouder? Kom naar de eerste startavond op 18 september aanstaande in Upstairs, Goedeherderkerk in Epe. De avond begint om 18:30 uur. Tijdens deze avond eten we gezellig met elkaar en daarna luister je naar een kort inspirerend verhaal. Daar praat je met z’n allen over door. Geen vraag is te gek om te stellen. Neem gerust je vrienden en vriendinnen mee. Ga samen het avontuur aan en ontdek dat er meer is.
Meer weten? Neem dan contact op met Gerard van de Vosse, telefoonnummer 06 28592626 of e-mail
Namens het team van Youth Alpha,
Annemiek Overeem