Jam/honing/wijnactie 2016 Jam/honing/wijnactie 2016

Jam/honing/wijnactie t.b.v. vakantieweek in het Nieuw Hydepark (voorheen Roosevelthuis) te Doorn.

De diaconie van de kerken in Epe en Vaassen organiseren van 1 tot 8 oktober 2016 de vakantieweek in het “Nieuw Hydepark” te Doorn.
Hoewel de naam is veranderd in “Nieuw Hydepark”, is de opzet en invulling van de vakantieweek hetzelfde gebleven. Het nieuwe prachtige gebouw is van alle gemakken voorzien, zoals aangepaste kamers met douche/toilet op de kamer, assistentieoproep en hoog/laag verstelbare bedden. De kamers bieden een schitterend uitzicht naar buiten.
Voor dit jaar is het maximaal aantal personen dat mee kan bereikt. Er kunnen dus geen opgaven meer gedaan worden. Inmiddels is er al weer een voorlopige toezegging gedaan voor een vakantieweek in 2017.
Deze vakantieweek is bedoeld voor personen die moeilijk alleen met vakantie kunnen. Zij kunnen alleen of met hun partner een weekje geweldig genieten. Zij worden verzorgd door een grote groep vrijwilligers die hun uiterste best doet om het de gasten naar de zin te maken. De kosten worden grotendeels door de deelnemers zelf betaald, en waar dit niet mogelijk is door de diaconie. Daarnaast zijn er ook kosten die de diaconie voor haar rekening neemt.
We hopen dan ook een deel van die kosten te dekken met de opbrengst van deze wijnactie. We hebben weer jam van uitstekende kwaliteit in diverse smaken en Biopharma honing in allerlei smaken tegen redelijke prijzen.
Verder is er wijn in verschillende prijzen en soorten in rood, rosé en wit. Mocht u het formulier gemist hebben, dan kunt u het aanvragen bij Bert Harmsen telefoon 0578-627119 of via de mail De ingevulde formulieren kunt u tot 19 oktober a.s. deponeren in een doos in gebouw Antenne. In november worden de bestellingen bezorgd. Precies op tijd om in de gezellige decembermaand van een goed glas wijn te genieten!
Dit is een actie van de Centrale diaconie Hervormde gemeente Epe, Regenboogkerk Epe en de Samen op weg gemeente Vaassen, bestaande uit de Hervormde kerk en de Tabernakel kerk. U helpt ons toch ook??
Bert Harmsen

Gebedskring Daniƫl