Studie- en gesprekskring “Job: rechtvaardiger dan God”. Studie- en gesprekskring “Job: rechtvaardiger dan God”.

Zijn er boeken in de wereldliteratuur indrukwekkender dan Job? Toch niet veel lijkt mij.
In acht bijeenkomsten werken wij het boek “Rechtvaardiger dan God” door van A. van de Beek. Hierin probeert hij antwoorden te zoeken bij dit oeroude verhaal waar werkelijk alles inzit: leven, kinderen, verlies, verdriet, ziekte, satan, vriendschap, relaties en de allesomvattende en spannende vraag: wat kunnen we nog zeggen over God als Hij op beslissende momenten in ons leven niet thuis geeft? Wat voor nut heeft je geloof dan nog? Dat wordt boeiend, dat kan niet anders.
Ik verstrek de leesstof per bijeenkomst, aanmelden kan via of bel me even op 055-8430264 en dan hou ik u op de hoogte wanneer we elkaar voor het eerst ontmoeten.

Sjoerd Muller

ochtenddienst