De plantenmarkt van 7 mei 2016 De plantenmarkt van 7 mei 2016

Dit evenement leverde € 676,55 op. In een vorig artikel had ik te kennen gegeven te zullen stoppen met de organisatie als de opbrengst te laag was.
We zijn heel blij met dit bijeengebrachte bedrag en we hopen volgend jaar weer een plantenmarkt te organiseren.

Waar komt die hogere opbrengst nu vandaan?
We kregen van een gemeentelid € 100,00 sponsorgeld, een mooie start! Verder was het heel mooi weer en de drukte in het dorp zorgde voor extra klandizie. Er werden nog wat boeken verkocht, er was behoorlijk belangstelling voor de talententent en de oliebollenverkoop was redelijk: € 200,00. Als het wat kouder was geweest hadden we er meer verkocht, maar het mooie weer zorgde er weer voor dat alle planten verkocht werden. Ook de verkoop van zelfgekweekte tuinplanten liep goed, dus we doen bij dezen nu al een beroep op onze hobbyisten!

Volgend jaar staan dus weer een plantenmarkt op de zaterdag voor Moederdag, dus op 13 mei. We overleggen nog met de  ZWO-commissie van de Grote Kerk of we weer op dezelfde locatie mogen staan.

En tot slot: we hebben de mooie opbrengst ook te danken aan de gastvrijheid van de ZWO-commissie van de Grote Kerk. We konden gebruik maken van al hun faciliteiten. Gastvrijheid en samenwerking: de bindende kracht tussen de ZWO-commissies van onze drie kerken.

Henk Posthouwer
Voorzitter ZWO-commissie Regenboogkerk