Paasattenties 2016 Paasattenties 2016

In de week voor Pasen zijn er weer  pakketjes bezorgd bij mensen van 80 jaar en ouder en bij mensen, die om andere redenen een stukje aandacht verdienen.
In goede samenwerking hebben vrijwilligers van de vier PKN-kerken deze klus geklaard. De fleurige groene tasjes waren gevuld door de medewerkers van de Buurtwinkel (Passerel). In de tasjes zaten lekkernijen, gebakken door de bakkers van De Passerel en nog wat eitjes.
De overdenking was dit jaar geschreven door Ds. Van Spanje van de Sionskerk.
Het was weer een vrolijk gezicht toen al die groene tasjes klaar stonden in de Goede Herderkerk.
Een groot aantal vrijwilligers van de vier PKN kerken ging op pad om al die pakketjes met daarbij de Elisabeth, te bezorgen. Voor de Regenboogkerk gingen 30 vrijwilligers op pad om 125 pakketjes te bezorgen.
Beste mensen, hartelijk dank voor jullie medewerking! Mede dank zij jullie heeft een groot aantal mensen een groet van de vier PKN-kerken mogen ontvangen met Pasen. Uit de vele positieve reacties is gebleken dat dit stukje aandacht rond Pasen zeer gewaardeerd wordt.

Werkgroep Paasattenties
Sionskerk, Goede Herderkerk, Grote kerk en Regenboogkerk.
Namens de Regenboogkerk
Lammie Kooiman, tel.614526