De Talententent De Talententent

DE TALENTENTENT, onze nieuwe ZWO actie.
Deze actie heeft voor de eerste keer € 310,00 opgebracht waar we dan ook heel blij mee zijn. We zijn nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om hun talenten in te zetten voor de Z.W.O., zodat de TALENTENTENT kan groeien.

Wat houdt deze actie in:
Gemeenteleden die creatief zijn kunnen hun eigengemaakte spullen inleveren voor de verkoop voor de Z.W.O.. Dit kan natuurlijk heel divers zijn. Het kan b.v. iets van stof, wol, hout, papier of kralen zijn. Maar ook eigengemaakte jams etc. zijn altijd welkom. Bij diverse acties van de Z.W.O. zal dan een standje gecreëerd worden voor de verkoop. Hier zal dan aandacht voor gevraagd worden o.a. door een stukje in de kerkbladen.
De opbrengst is voor het lopende jaar project.

Lijkt u het leuk om hier aan mee te doen, neemt u dan contact op met de voorzitter van uw Z.W.O.
Regenboogkerk: Henk Posthouwer tel. 616948.  Email:
Grote Kerk: NettieJonker  tel. 613756.
Goede Herderkerk: Greetje Vrieling tel. 620995.

ochtenddienst
datum en tijdstip 19-08-2018 om 9.30 uur