Bij ziekte Bij ziekte

In geval u wordt opgenomen in het ziekenhuis, wordt u verzocht uw predikant hiervan op de hoogte te brengen, liefst zodra dit bekend is, zodat de predikant met zijn planning voor de ziekenhuisbezoeken, hiermee rekening kan houden.
Wilt u de predikant ook bellen zodra de ontslagdatum uit het ziekenhuis bekend is, om zo een onnodige rit te voorkomen.

Omdat we als kerk een helende gemeenschap willen zijn, is het ook mogelijk om bij ernstige ziekte ziekenzalving te ontvangen. Een verzoek daartoe kunt u kenbaar maken bij uw predikant.

Vermelding ziekenhuisopname
In de hal van de kerk kunt u de namen vinden van hen die in het ziekenhuis werden opgenomen. U kunt dan als bemoediging een kaart sturen of een bezoek brengen.

datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00 uur

datum en tijdstip 16-12-2018 om na de ochtenddienst