Bazar tbv 2 projecten van de Stichting Kenya Kinderen zaterdag 10 oktober 2015 Bazar tbv 2 projecten van de Stichting Kenya Kinderen zaterdag 10 oktober 2015

ZWO bazar op zaterdag 10 oktober van 10.00 tot 16.00 uur
naast de Grote Kerk

De gezamenlijke ZWO-commissies van de Goede Herderkerk, Regenboogkerk en  Grote Kerk hebben dit jaar gekozen voor 2 projecten van de Stichting Kenya Kinderen: Schoon drinkwater in Maai Mahiu en materiaal  voor de zondagschool van het weeshuis van de stichting. U heeft er over kunnen horen in de kerk en over kunnen lezen in het kerkblad en de ZWO-folder.

Wij als ZWO willen proberen de volledige kosten voor het waterpunt bij het weeshuis bij elkaar te krijgen en bovendien de kinderen van de zondagschool voorzien van de benodigde materialen. Daarom hebben we besloten om een extra actie te houden in de vorm van een bazar. Deze bazar wordt gehouden op zaterdag 10 oktober van 10.00 tot 16.00 uur op het grasveld naast de Grote Kerk.

Er zijn o.a. sieraden uit Kenia te koop, er is een boekenkraam en leden van de bloemengroep van de Goede Herderkerk en de Grote Kerk gaan voor mooie herfststukken zorgen. En vergeet de oliebollen niet. Daarnaast kan een ieder zijn of haar geluk beproeven bij het Rad van Avontuur. Voor de kinderen is er  blikgooien, de grabbelton en een springkussen. Verder kunnen de kinderen een ritje maken op een ezel van de Ezelboerderij en kruisboogschieten bij de stand van het Sint Maartensgilde.

We hopen op mooi weer en veel kopers zodat wij een bijdrage kunnen leveren aan een beter leven voor de weeskinderen in Kenia.

Natuurlijk is ook de Talententent aanwezig. Als u nog iets gemaakt heeft wat in de Talententent verkocht kan worden, neem dan contact op met een van onderstaande personen.
Henk Posthouwer
tel. 616948 e-mail