Actie Open Tuin fam. Scheer groot succes Actie Open Tuin fam. Scheer groot succes

Dat een spontane actie een groot succes kan worden is wel gebleken uit de actie van het open stellen van de geweldige mooie tuin van de fam. Scheer aan de Eekweg. Het was genieten om in deze tuin een kijkje te mogen nemen. De tuin was opengesteld op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni.
De bezoekers konden een vrijwillige bijdrage geven voor ons ZWO- project.

Vrijdag was het wat koel en regenachtig maar de zaterdag heeft het ruimschoots weer goed gemaakt. Voor de catering was gezorgd. De tuin lag er als een plaatje bij. Tevens kon men er mooie zelfgemaakte kaarten en diverse artikelen van de talententent kopen. Al met al een feest om hier een kijkje te mogen nemen, en het heeft voor ons project:

EIGEN INKOMSTEN VOOR GEHANDICAPTEN IN MYANMAR

€ 704.00 opgebracht.

Wij willen dan ook Dick en Bep en natuurlijk alle andere vrijwilligers nogmaals heel hartelijk danken voor hun inzet.

Gebedskring Daniƫl
datum en tijdstip 16-10-2018 om 08.30 uur