PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
... van het alledaagse naar het bijzondere, van fantasie naar realiteit ....

... van het alledaagse naar het bijzondere, van fantasie naar realiteit ....


Corrie van Bottenburg exposeert in Antenne…
 
In de komende maanden juli, augustus en september zijn de prachtige werken van Corrie van Bottenburg te bewonderen. Schilderijen en tekeningen. In olieverf, aquarel en pastel.
 
Corrie van Bottenburg is, zoals wellicht velen van ons weten, een begenadigd en creatief mens. Zij weet op inspirerende wijze beelden te scheppen die bewonderenswaardig zijn.

Wij, de KIA groep, zijn zeer verheugd dat we haar werk drie maanden lang mogen tonen in gebouw Antenne. In haar kleurrijke beelden, of het nu olieverven, aquarellen of pasteltekeningen zijn, worden gewone en alledaagse zaken in een bijzondere opzet weergegeven. Realiteit en fantasie zijn voor elke kunstenaar ingrediënten die nodig zijn om uitdrukking te geven aan wat je bezig houdt. Waarmee je iets kunt vertellen.

Wie optimaal van de mooie werken van Corrie wil genieten moet er beslist de tijd voor nemen. Een tip: strik Corrie om haar persoonlijke uitleg te geven. Elke zondagmorgen na de kerkdienst staat een kopje thee of koffie klaar in Antenne. Een mooi moment om er samen van te genieten.
 
Namens de KIA groep,
Wim Geerts

 

terug
 
 

Gebedswake in Grote Kerk
datum en tijdstip 13-12-2018 om 19.00 uur
meer details

ZWO
datum en tijdstip 13-12-2018 om 19.00 uur
meer details

Moderamen
datum en tijdstip 13-12-2018 om 19.30 uur
meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 2 december 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.