PKN
Welkom bij de Regenboogkerk Epe
 
23 April: King of Kings 23 April: King of Kings

Het is bijna zover! Zondag 23 april zal het missionaire programma, uitgaande van de Regenboogkerk en de Goede Herderkerk Epe, in de tent van de Wilhelminavereniging in Epe plaatsvinden. Er is 's middag een programma voor de kinderen en 's avonds een uitnodigend programma voor de tieners en volwassenen. U en jij zijn allemaal van harte uitgenodigd, en maak het ook vooral bekend onder uw vrienden, familie en buren. Deel de poster online, deel de flyers uit en neem ze mee! Midden in Epe, temidden van de festiviteiten willen we zo samen de King of Kings eren en bekendmaken!
 
Pearl Joan zingt ode aan King of kings                                            
Op zondag 23 april om 19:00 uur geeft Pearl Joan Jozefzoon - bekend van The Voice of Holland - een concert in de feesttent in het Loeffpark in Epe. Naast Pearl Joan treedt ook lokaal gospelkoor GHK uit Epe op. Bart Hesseling van The God Story brengt het goede nieuws over the King of kings. Je bent van harte welkom om dit evenement gratis bij te wonen.
 
Vrolijk Theater voor de kids
Voorafgaand aan dit concert verzorgt Vrolijk Theater om 14:30 uur een humoristische voorstelling voor kinderen van de basisschoolleeftijd. In de voorstelling wordt een Bijbelse boodschap overgebracht met behulp van poppen, goocheltrucs en visuele effecten.
Humor en een mooie boodschap wisselen elkaar af.

Na de voorstelling mogen de kinderen cakejes versieren en kunnen de ouders genieten van een kopje koffie of thee. Het programma is rond 16:30 afgelopen.
Deze dag in de feesttent in het Loeffpark wordt georganiseerd door de Goede Herderkerk en de Regenboogkerk uit Epe. De deur staat wijd open voor ieder die wil komen, met een gratis toegang, drankjes en lekkers en ook vooral een spetterend programma rondom het thema King of kings.
Kirsten van Ee
 

terug
 
 

Ochtenddienst
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00 uur
meer details

Clubben
datum en tijdstip 16-12-2018 om na de ochtenddienst
meer details

De Heerlijckheid
datum en tijdstip 17-12-2018 om 18.00 uur
meer details

 
Beluisteren kerkdiensten

U kunt onze kerkdiensten, live en nadien, beluisteren via www.kerkomroep.nl

Voor uitleg klik hier
 
 
"Kerk op schoot"

 
Bloemen in de kerk

zondag 2 december 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.