12+nevendienst 12+nevendienst

Voor alle kids van 4 tot 12 jaar is er elke week, tijdens de ochtenddienst een kinderdienst.
Maar, als je 12 bent en naar het voortgezet onderwijs gaat, houden deze leuke diensten ineens op...
Om dit gemis íetsje minder moeilijk te maken vieren we één keer per maand voor iedereen van 12 tot ongeveer 16 jaar (meestal op de derde zondag van de maand) een kindernevendienst, maar dan voor tieners (zeg maar: tiener - nevendienst). Dit betekent dat we tijdens de preek, samen naar een ruimte in Antenne gaan om met elkaar het preekgedeelte te bespreken.
Als reminder stuur ik in de week vóór de tienernevendienst meestal een mailtje naar de jongeren (en soms ook ouders). Krijg je deze mail nog niet en wil je die wél graag ontvangen? Het makkelijkst is het dan om je even per mail aan te melden :
We hopen je binnenkort te ontmoeten!

datum en tijdstip 19-06-2018 om 19.30 uur

To You